ПБЦ.МК ВЕ НАГРАДУВА

ПБЦ.МК ВЕ НАГРАДУВА..
СЕКОЈ ДЕН ПОДАРОК :

ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО:
1.  Право на учество имаат сите кои поседуваат наша активна ПБЦ лојалти картица
2.  Секој ден почнувајќи од 04.02.2019 до 09.02.2019 ПБЦ ќе подарува по една PHANTOM TRAINING MASK :
-
ВКУПНО 6 ПОДАРОЦИ ВО ГОРЕ НЕВЕДЕНИОТ ПЕРИОД
3. Ќе учествуваат сите  фискални сметки од нашата продавница или онлајн уплати преку нашата веб страна кај нас така и фискалните смеки направените кај нашите овластени дистрибутери кои ќе бидат направени во секој тековен работен ден и тоа во период од :
- Понеделник до Петок од 09:30-20:30 часот 
- Сабота од 10:00-17:00 часот
4. Доколку наш купувач има направено нарачка, а ја нема платено преку нашата веб страна, право на учество ќе има откако ќе ја подигне и плати нарачката преку Карго или Курир. Денот на уплата ќе се рачуна за учество.
ВАЖНО !!! Учеството ќе биде важечко само под услов  да се испрати кај нас слика од фактурата што ќе се добие со пратката како и извршената уплата која е направена преку Карго или Курир при подигање на пратката. (сликата треба да ни ја пратите по порака на нашата FACEBOOK страна)
5. Подарокот за секој тековен ден ќе се поклонува на купувач кој што ќе има направено фискална сметка или онлине уплата со најголема сума направена во тој работен ден и истиот ќе биде објавен по завршеток на секој работен ден преку социјалните мрежи Facebook и  Instagram со објавување на фискалната сметка или фактура како и со Име и Презиме.
6.  Секој учесник е должен фискалната сметка / фактура за купените производи да ја чува до објавување на победникот. 
- Учеството ќе биде неважечко доколку купувачот ја нема фискалната сметка или фактура. 
7. За учество за овој подарок се рачунаат единечни сметки, тоа значи дека не можат да бидат соберени повеќе сметки направени во тековниот ден. Секоја сметка ќе се рачуна за посебна.
8. Во случај на сметка со иста направена сума, за победничка сметка ќе се рачуна сметката која е направена прва во текот на денот.
9. Важечка фискална сметка или фактура ќе биде доколку се купени производи по Редовни, Фамили или производи што се на Промоција или Акции од следните брендови:
- OLIMP SPORT NUTRITION, 
- All Nutrition, 
- Big Man, 
- Body World Group, 
- D.N.A. Your Supps, 
- ENERGY BODY SYSTEMS, 
- EVERBUILD NUTRITION, 
- FULL POWER GYM Wear, 
- German Forge, 
- GOLD's GYM FITNESS Wear, 
- HARDCORE RULES, 
- Iron Maxx, 
- NAMMAN MUAY, 
- NPC Active Wear, 
- NUTREND, 
- PHANTOM ATHLETICS, 
- PHYSIQUE NUTRITION, 
- POWER HOUSE GYM Wear, 
- PRO TAN, 
- RYDER Wear
- Superior 14, 
- Tribitor, 
- Ugly Monkey Gym Wear Fitness, 
- XUBA UNDER WEAR, 
- ZBREGOV

и Направени во нашата продавница на локација Христо Смирненски бр.21/2 Скопје и кај нашите дистрибутери и тоа:
- Нутришоп  Штип
- Нутришоп Скопје (Аеродром)
- Power Body Струга
- BEAST Supplement Store Прилеп
- Protein Shop Skopje (Чаир)
- My Supplement Store Куманово