INSTRUKSIONE PËR REGJISTRIM

1. Klikoni në simbolin ( shiko foton nr.1 )2. Në qoftë se jeni klient i ri atëher klikoni në REGJISTRIM , në qoftë se ju posedoni account atëher vetëm do të kyqeni ( shiko foton nr.2 )3. Eshtë e domosdoshme të plotësohen të gjitha fushat e përbëra me ylli ( * )

4. Shikojeni kodin postal në të cilin jetoni ose qëndroni përkohesisht në foton nr.35. Pasi që ti plotësoni të gjitha fushat e përbëra me ylli (*) , selektojeni katrorin (i'm not a robot) dhe katrorin me Privacy and Cookies dhe vazhdoni (shiko foton nr.4)