ИНСТРУКЦИИ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ

1. Кликнете на иконата ( погледнете на сл.1 )

сл.1

2. Ако сте нов корисник тогаш кликнете на Регистрација, доколку веќе сте се регистрирале тогаш само ќе се најавите ( погледни на сл.2 )


сл.2

3. Задолжително пополнете ги сите полиња кои се обележани со ѕвездичка ( * )

4. Погледнете го поштенскиот код на градот во кој живеете или престојувате на сл.3


сл.3

5. Одкако ќе ги пополните сите полиња кои се означени со ѕвездичка ( * ), селектирајте ја коцката ( I'm not a robot ) и коцката за Приватност и колачиња и продолжете ( погледнете на сл.4 ) 


сл.4