ИНСТРУКЦИИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА КУПОН КОД

 ПОТЕБНО Е ДА СТЕ РЕГИСТРИРАНИ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ НАЈАВИТЕ 

 ОДКАКО ЌЕ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ МОРА ДА СЕ НАЈАВИТЕ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ГО ИСКОРИСТИТЕ КОДОТ 

 СО КОДОТ МОЖЕТЕ ДА ЗЕМЕТЕ САМО ЕДНО ПАРЧЕ, ДОКОЛКУ ИМАТЕ ОДБРАНО ДВЕ ИЛИ ПОВЕЌЕ ПАРЧИЊА ОД ИСТИОТ ПРОИЗВОД КОДОТ НЕМА ДА БИДЕ ВАЛИДЕН

Чекор бр.1 Прво е потребно да сте најавени, ако не сте регистрирани тогаш кликнете на инструкции за регистрирање


Чекор бр.2 Го одбирате производот, доколку има поле за вкус, тогаш прво го одбирате вкусот (бр.1) потоа кликате Во кошничка (бр.2)Чекор бр.3 Кога ќе го одберете и ќе го ставите во кошничката, пред да ја потврдите нарачката, внесете го купон кодот во полето (бр.1) и потврдете го со кликање на Внесете го купонот (бр.2) и продолжете со кликање на Нарачка (бр.3)

Купонот ќе биде активен одкако ќе го потврдите со кликање на Внесете го купонотЧекор бр.4 Селектирајте ја коцката после Услови и правила (бр.1) потоа кликнете на Продолжи (бр.2)


Чекор бр.5 Потврдете ја нарачката за да биде валидна


Чекор бр.6 Вашата нарачка е валидна ако ви се појави следново прозорче