Info për promocionet dhe pakot e momentit

Тe gjitha ofertat jane valide vetem me LOJALTI KARTEL AKTIVE te tonen.
Periudha kohore e promocioneve eshte me karakter kohor dhe eshte e shkruar ne cdo postim tonin ne facebook faqen tone.
Eshte e cekur se 2 ditet e fundit (E Shtune dhe E diel) porosi mundet te behet VETEM neperjet web faqes sone dhe e njejta te paguhet online (menyra e pageses caktohet gjate porosis)

Nese nuk keni lojalti kartel - KLIKO KETU QE TE KRIJOSH PROFIL (do te keni shtes 200den per LOJALTI KARTEL + 100den per TRANSPORT) pagesa eshte e njehershme , me cdo porosit te ardheshme ne qofte se pagesa eshte me e madhe se 1500den, nuk do te keni hargjime shtes per transport - kjo vlen vetem ne qofte se e keni AKTIVE lojalti kartelen.

Kushti per ti ruajtur keto privilegje reth lirimeve dhe promocioneve eshte qe nje here ne 3 muaj (90dit) te merni cilin do produkt te ofertave tona. Me cdo blerje qe e beni kartela ju vazhdohet per 90 dite tjera. Ne qofte se nuk bleni asnje blerje ne periudh kohore prej 90 dite e njejta kartel do te deaktivizohet.