100% Whey Protein Complex 700g
-25%

100% Whey Protein Complex 700g

Производител: OLIMP SPORT NUTRITION
Код на продуктот: 3018
Достапност: На залиха

НАПОМЕНА !!! ОВАА ЦЕНА Е ДОСТАПЕН САМО СО НАША АКТИВНА ЛОЈАЛТИ КАРТИЦА !!! При нарачка пишете го бројот од вашата лојалти картица.

1.250,00ден 940,00ден
-+