FAT Direct 60caps

Производител: NUTREND
Код на продуктот: НУ18
Достапност: На залиха

Единствен НОЌЕН шредер на масти кој совршено ја комбинира моќта на природните екстракти и модерните технологии. Производ, што е редок не само за употребените состојки, туку и за време на неговото користење, комбинација која не го стимулира телото и може д

990,00ден
-+