PBC Inflatable Beach Air Sofa

Производител: HARDCORE RULES
Код на продуктот: хкр057
Достапност: На залиха

PBC Inflatable Beach Air Sofa - ФУНКЦИОНАЛНИ И УНИКАТНИЗа разлика од сите другите, воздушниот кревет има практична и привлечна форма дизајнирана да ја максимизира стабилноста.

2.460,00ден
-+