100% BEEF GAINER PREMIUM 2700g

Производител: EVERBUILD NUTRITION
Код на продуктот: ЕБ06
Достапност: На залиха

Хидролизиран говедски протеин изолат со висок ефект на реактивни јаглехидрати кои помагаат при инсулинска амплификација со експлозивен раст на мускулите. BEEF G

3.280,00ден
-+