DOMINATOR - STRONG ENERGY DRINK® BLACK EDITION 250ml

Производител: OLIMP SPORT NUTRITION
Код на продуктот: 3150
Достапност: На залиха

ДОМИНАТОР е силен енергетски пијалок® - за исклучително активни луѓе и оние кои вршат голем физички и ментален напор.

80,00ден
-+