HEPAPLUS 30caps

Производител: OLIMP SPORT NUTRITION
Код на продуктот: 3147
Достапност: На залиха

Екстракт од артишок, збогатен со L-ornithine aspartate. За правилно функционирање на црниот дроб и дигестивниот систем. Додадени Б витамини за оптимален енергетски метаболизам.HEPAPLUS - Хепаплус е комплексен состав наекстракт од артишоки (Cynara

290,00ден
-+