Mutant Amino 600tabs

Производител: Mutant Nation
Код на продуктот: 4606
Достапност: На залиха

Секоја порција на Mutant Amino обезбедува 2000мг високо квалитетни амино киселини. Таблетите лесно се проголтуваат и тие се добра алтернатива за протеински шејкови, а и може да ги понесете со себе каде и да одите.

2.800,00ден
-+