PHANTOM TRAINING MASK

Производител: PHANTOM ATHLETICS
Код на продуктот: ХКР058
Достапност: На залиха

Кога ќе ја користите Фантомската маска за време на вежбањето, ќе изврши притисок врз вашите перформанси во разни видови на спортови и ќе станете посилни и побрзо ќе ја оставите конкуренција зад вас!

6.190,00ден
-+