100% Glutamine 300g

Производител: Superior 14
Код на продуктот: СУ011
Достапност: На залиха

Глутаминот е амино киселина која природно се создава во нашето тело и е една од најзастапените амино киселини.100 Glutamine 300g - Глутаминот е амино киселина која природно се создава во нашетотело и е една од најзастапените амино киселини.

950,00ден
-+