Iso-Pro ZERO 1500g

Производител: Superior 14
Код на продуктот: СУ001
Достапност: На залиха

Superior Iso-Pro Zero содржи хранливи состојки наменети да ја поддржат портошувачката при интезивни мускулни напори, посебно наменети за спортисти, не содржи лактоза, масти и шеќери.

1.990,00ден
-+