Контакт

Контакт форма

Нашата локација

ул. Христо Смирненски бр.21лок.2 - 1000 Скопје
Македонија

моб/вибер +389 78 820 222 (Македонски)
моб/вибер +389 72 214 411 (Албанскиi)

+389 2 310 0045

10:00 - 18:00ч Понеделник - Петок
10:00 - 16:00ч Сабота
Недела и државни празници не работиме
За промена и најточни информации за нашето работно време посетете не на нашата Facebook страна или побарајте не на 078 820 222.

Види Google мапа